Mēs to paveicām

Kontakti

Jānis Braželis

janis@bemebel.lv

266 870 27
Vairāk

Par mums

Svarīgs ir ne tikai mēbeļu dizains, cena un funkcionalitāte, bet arī lai tās būtu radītas tieši Jums un piemērotas Jūsu dzīves stilam. Mēs izgatavojam mēbeles ar pozitīvu auru, lai tās ne tikai skaisti izskatās Jūsu mājās un ir praktiskas, bet arī rada patiesu mājīgumu.

1986 Paralēli aktīvajam blēņu periodam

Jau 6. klasē Jāni visvairāk interesēja darbmācības stundas, tādēļ pēc Dobeles pamatskolas absolvēšanas viņš mācības turpināja Rīgas 19. arodvidusskolā, kur ieguva būvgaldnieka specialitāti.

1998 Katrs pasūtījums ir individuāls – nozīme ir niansēm

Mācību praksi Jānis strādāja nelielā galdnieku darbnīcā, kur palīdzēja meistariem radīt mēbeles pēc pasūtījuma. Jāņa skolotājs un prakses vadītājs Juris Biernāns bija ļoti stingrs, bet, pateicoties viņam, Jānis ieguva lielu un ļoti labu praktisku pieredzi. Viņš iemācījās uztvert katru projektu un katru klientu individuāli un pievērst lielu uzmanību katrai detaļai, arī tām lietām, ko citi sauc par „sīkumiem”.

2001 Sen lolota sapņa piepildījums – savs uzņēmums un iespēja radīt individuālas mēbeles ar pozitīvu auru.

Izmēģinājis darbu arī Latvijas mērogam lielā mēbeļu ražotnē, Jānis prakses laikā saprata, ka viņu neinteresē masveida mēbeļu ražošana un konveijera tipa darbs, bet gan individuālu mēbeļu izgatavošana.

Uzsākt privātu mēbeļu ražošanas biznesu Jānim palīdzēja ģimenes atbalsts, kā arī draugu un paziņu pasūtījumi – viņi bija Jāņa pirmie klienti.

2011 „Tagad man jau ir vairāk nekā 15 gadu pieredze mēbeļu ražošanā. Šajā laikā esmu iemācījies daudz jauna un savu pieredzi turpinu papildināt katru dienu. Mācos gan no ik viena jauna pasūtījuma, gan no citiem aroda meistariem. Turpinu iepazīt jaunus materiālus, tehnikas un iespējas, lai saviem klientiem varētu izgatavot tieši tādas mēbeles, kādas viņiem nepieciešamas.”

Jānis Braželis, bemebel vadītājs un meistars